1. Καλωσορίσατε στο ekponisi-ergasion.gr, έναν ιστότοπο που ανήκει στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ανάβασις. Η χρήση του ιστοτόπου και των σχετικών υπηρεσιών καθορίζεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης και αποτελεί νομική συμφωνία μεταξύ εσάς και της ekponisi-ergasion.gr.

  2. Τα πνευματικά δικαιώματα καλύπτουν όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και λοιπών αρχείων, όπου προστατεύονται και ανήκουν στην ekponisi-ergasion.gr ή/και σε τρίτους με την αντίστοιχη άδεια.

  3. Οι χρήστες συμφωνούν να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου για εμπορικούς σκοπούς.

  4. Η ekponisi-ergasion.gr δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύπτει από τη χρήση ή τη μη χρήση του ιστοτόπου.

  5. Η πολιτική απορρήτου της ekponisi-ergasion.gr διέπει τη χρήση των παρεχόμενων πληροφοριών στον ιστότοπο.

  6. Η ekponisi-ergasion.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης με αμέση ισχύ μετά τη δημοσίευσή τους στον ιστότοπο.

  7. Η ekponisi-ergasion.gr μπορεί να διακόψει την παροχή υπηρεσιών της σε οποιονδήποτε χρήστη που παραβιάζει τους όρους χρήσης.

  8. Οι παρόντες όροι υπόκεινται στη νομοθεσία της Ελλάδας και οποιαδήποτε διαφορές επιλύονται από τα αρμόδια δικαστήρια της χώρας.

  9. Για ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης, επικοινωνήστε με την ekponisi-ergasion.gr στο info@ekponisi-ergasion.gr.